Házirend

Házirend - Orczy Kalandpark

Tisztelt Vendégeink!

1. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a belépőjegy megvásárlásával elfogadják az alább részletezett házirendet, valamint kötelezettséget vállalnak annak betartására. A házirendben foglaltak megszegése esetén okozott kárért az Orczy Kalandpark üzemeltetője (Új Liget Kalandpark Kft.) semmilyen felelősséget nem vállal! Fenntartja a jogot a keletkezett károk megtéríttetésére, és az esetlegesen okozott kár megtérítése iránt igénnyel léphet fel. A Felelősségvállalási Nyilatkozat kitöltésével, valamint aláírásával, a belépőjegy és a karszalag megvásárlásával a látogatók elfogadják az Orczy Kalandpark Magaslati Kötélpályák Használatának Szabályzatát.

2. Az Orczy Kalandpark területére belépni csak érvényes belépőjeggyel lehet, amely baleseti biztosítást tartalmaz. A belépő megváltásával egy időben átadott karszalagot kötelező viselni! A területen csak az adott napon megváltott érvényes belépő jeggyel szabad tartózkodni. A két és fél órát meghaladó mászás esetén minden megkezdett félóra 500.- Ft!

3. Az Orczy Kalandpark területére kísérőjeggyel is be lehet lépni, mely szintén tartalmaz baleseti biztosítást, de ebben az esetben az Orczy Kalandpark szolgáltatásait, az általa rendelkezésre bocsátott felszerelést és élményelemeket, illetve attrakciókat nem szabad használni!

4. Az élményelemek, illetve attrakciók (magaslati mászó és csúszó pályák, bungee trambulin, gyermektrambulinok, lábhajtásos gokart, majomfa mászó) csak kitöltött és aláírt Felelősségvállalási Nyilatkozattal vehetők igénybe.

5. Az Orczy Kalandpark (Új Liget Kalandpark Kft.) alkalmazottai bármikor jogosultak a szolgáltatások igénybevételének jogosságát ellenőrizni.

6. Pénztárzárás az Orczy Kalandpark záróráját megelőző fél órával történik.

7. Diákjegy megvásárlása csak és kizárólag érvényes Diákigazolvány felmutatásával lehetséges.

8. 18 év alatti kiskorúak csak felnőtt hozzátartozó felelősségére és kíséretével, valamint az általa kitöltött és aláírt Felelősségvállalási Nyilatkozattal tartózkodhatnak az Orczy Kalandpark területén.

9. Az Orczy Kalandpark szolgáltatásait és az általa rendelkezésre bocsátott felszereléseket (beülő hevederek, karabinerek, kantárak, csiga, sisak, gokart, trambulin, majomfa mászó) saját felelősségre, rendeltetésszerűen, oktatások elsajátításával vehetők igénybe.

10. Az Orczy Kalandpark (Új Liget Kalandpark Kft.) illetékes vezetője vagy meghatalmazott munkatársa jogosult az eszközökre, önmagukra vagy társaikra veszélyes vendégeket az Orczy Kalandpark területéről kitiltani. A megvásárolt jegy ebben az esetben nem visszaváltható.

11. A felszerelések fel- és leszerelését kizárólag az üzemeltető Személyzet végezheti. Amennyiben az nem az üzemeltető személyzetnél kerül fel-leszerelésre, akkor az esetlegesen keletkezett károkért és felületi sérülésekért, szakadásokért stb. az Orczy Kalandpark (Új Liget Kalandpark Kft.) nem vállalja a felelősséget és fenntartja a jogot a keletkezett károk megtéríttetésére. A tiszta idő érvényesítését - a felszerelések feladása és a szabályzat ismertetése után – a Személyzet igazolja a karszalagon.

12. Az Orczy Kalandpark szolgáltatásai (magaslati mászó és csúszó pályák, bungee trambulin, gyermektrambulin, gokart, majomfa mászó) használata veszélyes szabadidős elfoglaltság, ezért alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a játéktér területén nem tartózkodhat! Az Orczy Kalandparkon belül játéktérnek nevezzük a kerítéssel körbe határolt belső terület.

13. Az Orczy Kalandpark gyerek pályái kizárólag 100-145 cm közötti testmagasság, felnőtt pályái kizárólag 145 cm-es testmagasságtól vehetők igénybe.

14. Az Orczy Kalandpark területére élő állatot behozni TILOS!

15. Az Orczy Kalandpark egész területén TILOS a dohányzás!

16. Baleset, tűz vagy rendbontás esetén azonnal értesítse az Orczy Kalandpark bármely Munkatársát!

17. Az Orczy Kalandpark (Új Liget Kalandpark Kft.) semmilyen felelősséget nem vállal az Orczy Kalandpark területén, a szolgáltatásokat igénybe vevők által a saját, illetve más tulajdonában lévő tárgyakban (pl. szemüveg, karóra, mobiltelefon) okozott károkért és az egyes vagyontárgyak elvesztéséért!

18. Tudomásul veszem, hogy az Orczy Kalandpark alkalmazkodik és betartja az Orczy Park Házirendjét. Amennyiben a Katasztrófavédelem narancssárga, vagy piros riasztást ad ki az Orczy Park területére, akkor az Orczy Kalandparkot haladéktalanul az üzemeltető Személyzet utasításai szerint el kell hagyni! Az Orczy Kalandpark (Új Liget Kalandpark Kft.) ez esetben csak, akkor vállal felelősséget a belépőjegy visszatérítésére, ha a Vendég felszerelése előtt történik a riasztás. Ettől eltérő esetben 10% kedvezményre jogosító kupont ajánlunk fel, melyet a következő belépés alkalmával lehet igénybe venni.

19. A mosdó rendeltetésszerű használata mindannyiunk igénye, felelőssége, ezért bármilyen észrevételét jelezze a Személyzetnek!


Budapest, 2010.szeptember 16.
Orczy Kalandpark (Új Liget Kalandpark Kft.)

Eseménynaptár

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30